Cryosauna

Μια συνεδρία στην Κρυοσάουνα πραγματοποιείται ως εξής:

Στην κρυοσάουνα, ο επισκέπτης, φορώντας ειδικά ενδύματα, βιώνει μια μοναδική εμπειρία.

Ο χειριστής ρυθμίζει τη θέση, η καμπίνα γεμίζει με παγωμένο αέρα, και ο επισκέπτης απολαμβάνει μια άνετη συνεδρία σε ξεχωριστό περιβάλλον.

Τα οφέλη της κρυοσάουνας

Με λίγα Λόγια

Κατά την διάρκεια της κρυοσάουνας, ο οργανισμός αντιδρά στην ψυχρότητα, καθώς η χαμηλότερη θερμοκρασία συνήθως είναι κάτω από -100°C και διαρκεί μόλις 3 λεπτά, κατά το οποίο τα αιμοφόρα αγγεία συστέλλονται και στην συνέχεια διαστέλλονται.

Παράλληλα παράγεται ενδοφρίνη, η οποία είναι μία φυσική ουσία που βελτιώνει την ψυχολογική κατάσταση!

Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος:

Η έκθεση στο κρύο μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό να αντιμετωπίζει καλύτερα τις λοιμώξεις και τις ασθένειες.

                                                             

Βελτίωση της Κυκλοφορίας του Αίματος:

Η κρυοσάουνα προκαλεί σύστρεψη των αγγείων αίματος, ακολουθούμενη από διαστολή, προωθώντας έτσι την κυκλοφορία του αίματος και την παροχή θρεπτικών ουσιών στούς ιστούς.

Μείωση Φλεγμονής:

Η κρυοσάουνα μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της φλεγμονής στο σώμα και βοηθάει στην ανακούφιση από πιθανούς μυϊκούς πόνους και άλλες καταστάσεις φλεγμονής.

                                                              

Βελτίωση της Απόδοσης Άθλησης:

Ορισμένοι αθλητές χρησιμοποιούν την κρυοσάουνα για την επιτάχυνση της αποθεραπεία μετά από έντονη άσκηση και τη βελτίωση της αθλητικής τους απόδοσης.

Ενίσχυση της Ενέργειας:

 

Ορισμένοι άνθρωποι αναφέρουν ότι η κρυοσάουνα τους βοηθά στην αύξηση της ενέργειας και της συγκέντρωσης, καθώς επιτρέπει την αντιμετώπιση της κούρασης και της έλλειψης ενέργειας.

Skip to content back to top